CUMHURİYET BAŞSAVCISI VE AĞIR CEZA REİSİNDEN VEDA ZİYARETİ

CUMHURİYET BAŞSAVCISI VE AĞIR  CEZA REİSİNDEN VEDA ZİYARETİ
Yazdır / Tarih: 2020-07-01

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığına atanan İzzet Kardoğan ve Gaziantep Bölge Mahkemesine atanan Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sedat Deveci veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.
HSK kararnamesiyle Seydişehir’den tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcısı İzzet Kardoğan ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sedat Deveci Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek kendisine veda ettiler.
Görev süresinde Seydişehir’de güzel dostluklar edindiğini kaydeden Cumhuriyet Başsavcısı İzzet Kardoğan ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sedat Deveci; “Seydişehir güzel bir ilçe burada görev yapmaktan mutlu olduk “dedi.
Seydişehir’e yapmış olduğu hizmetten dolayı teşekkür eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yeni görev yerlerinde Cumhuriyet Başsavcısı İzzet Kardoğan ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sedat Deveci’ye başarılar dileğinde bulundu.