GERİ DÖNÜŞÜMÜ ÖNEMSİYORUZ

Yazdır / Tarih: 2020-06-29

Seydişehir Belediyesi, devam ettirdiği park, bahçe ve yol çalışmalarında tasarrufu da elden bırakmıyor.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yol yapım çalışmalarında freze ile sökülen eski asfaltlar ve parke taşlarını yeniden ihtiyaca göre kullandıklarını kaydetti.
Asfalt çalışmalarının ciddi yatırımlarının başında geldiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ yenilediğimiz asfalt yollarımızdaki eski asfaltı Freze makinesiyle kazıyarak geri dönüşüme kazandırıyoruz. Buradan aldığımız asfaltları dolgu malzemesi olarak yeniden kullanıyor tasarruf sağlamış oluyoruz. Parke taşlarımızı da aynı şekilde değerlendiriyoruz. Bazı bölgelerimizde oluşan kırılma, deforme olan parke yollarımızdan çıkardığımız düzgün taşları kullanarak israfın önüne geçiyoruz”dedi.
Eldeki kaynakları en verimli şekilde kullanmaya çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Tutal; “Geri dönüşümü destekliyoruz ve önemsiyoruz. Kaynaklarımız israf etmeden kullanmaya çalışıyoruz. Tekrar kullanılabilecek malzemelerimizin heba olmasına gönlümüz el vermiyor. Bu şekilde milli servete de katkıda bulunmuş oluyoruz” dedi.