YAZAR ÜNÜVAR'I BAŞKAN TUTAL İMZA GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Yazdır / Tarih: 2019-07-25

Çocuk gelişim uzmanı Pedagog Gülşen Ünüvar'ın  4-6 yaş gurubu çocuklar için kaleme aldığı 4 seriden oluşan ‘Havuç kurdu Bi Dİ Kİ’ isimli ilk hikâye kitabının imza gününe Belediye Başkanı Mehmet Tutal'da katıldı.

Uzun ve titiz  bir çalışma sonunda Havuç kurdu Bi Dİ Kİ, hikaye kitabını tamamladığını belirten Ünüvar, kitapların Diyanet İşleri Genel Başkanlığı tarafından 10 bin adet basıldığını dile getirdi. 4 kitaptan  oluşan seride   havuç kurdunun serüveni anlatılıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a imza gününe katılımından dolayı teşekkür eden Yazar Gülşen Ünüvar, ‘’Çocuklar için kaleme aldığım kitaplarıma ilgi beni çok mutlu etti. Amacım  çocukların okuma alışkanlıklarını geliştirmek, kitap okumayı sevdirmek, hayal dünyalarını geliştirmek” diye konuştu.

Yayın hayatına kazandırdığı "Bi Dİ Kİ" isimli eserinden dolayı Yazar Ünüvar'a teşekkür eden Başkan Tutal; İlçede sosyal ve kültürel anlamda güzel gelişmeler yaşıyoruz Eğitimci kardeşlerimizin bu tür çalışmalara imza atmaları bizleri oldukça memnun ediyor. Kitaplarla kucaklaşmak, sosyal bir devinim oluşturmanın yanı sıra kültürel gelişimi de hızlandırmaktadır. Biz de Seydişehir'de  bu anlamda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırabilmek için Kitap Günleri düzenliyoruz. Sanat, edebiyat, üzerine birbirinden önemli isimleri kitap günlerinde ilçemizde misafir ederek çok sayıda yayın evinin kitaplarını okuyucuları ile buluşturduk. İnşallah önümüzdeki dönemde de bu tür kültürel etkinliklerle Seydişehir'de  önemli çalışmalara imza atacağız. Gülşen Ünüvar kardeşimize kazandırmış olduğu eserinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum "dedi.