ESKİ GARAJ YENİ CAZİBE MERKEZİ

Yazdır / Tarih: 2019-07-29

Eski Garaj Ticaret ve Konut Merkezi cazibe merkezi haline dönüşüyor.

Seydişehir Belediyesi tarafından projesi başlatılan ve tamamlanan Eski Garaj Ticaret ve Konut Merkezinde yeni iş yerleri açılmaya başlandı.

Projenin tamamlanmasının ardından ilçeye canlılık ve ekonomik kazanç ve istihdam  sağlayacak giyim mağazası açılışı, ilçe protokol üyeleri tarafından yapıldı.

Mağazanın açılış programına Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve davetliler katıldı.

29 yıl önce başlayan Eski Garaj serüveninin atıl bir görünümden estetik bir görünüme   geçirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;  Seydişehir'e yakışır bir proje ile bu bölge canlılık kazanıd. Projemiz ilçemizin çehresini değiştiren bir proje oldu. Üst katlarında konutların bulunduğu projemizde ilçemize yakışan çalışma oldu. Yeni açılan iş yerlerimizle ilçemizde  istihdam ve ekonomik kazanç sağlanmış olacak. Yaptığımız çalışmanın açılışını yapmak ise ayrıca gurur verici.Yeni açılan mağazamızın İlçemize hayırlar getirmesi diliyorum" dedi.

Bay, bayan, çocuk giyimi, ayakkabı, çanta gibi ürünlerin satışının yapılacağı mağaza yapılan dualar ve ilçe protokol üyelerinin kurdela kesimi ile faaliyete geçti.