ADİLE BAYSAL KÜLTÜR EVİ MUTFAĞINDA YANGIN

Yazdır / Tarih: 2019-08-04

Adile Baysal Kültür evinin mutfağında çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.

Seydişehir Belediyesi Sebeltaş A.Ş bünyesinde hizmet veren Adile Baysal Kültürevinin mutfak bölümünde sabah saatlerinde sebebi henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve belediye ekipleri hemen yangına müdahele etti.

Adile Baysal Kültürevinde başlayan yangını haber alan Belediye Başkanı Mehmet Tutal olay yerine gelerek durum hakkında bilgi aldı.

Başkan Tutal; “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yemek ihtiyacının karşılandığı Aşevinde nedeni belirlenemeyen sebepten dolayı yangın meydana geldi. Seydişehir belediyesi itfaiye ekipleri ve belediye personelimizin kısa süreli müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Şükürler olsun ki can kaybı yaşanmadı. Sadece mutfak bölümümüzde maddi zarar var. Seydişehir in tarihini yansıtan Tarihi eşyalarımızın bulunduğu bölümde her hangi bir zarar meydana gelmemiştir. Ekiplerimiz tadilât ve onarım çalışmalarına ivedi bir şekilde başlamıştır. Garip, guraba ve ihtiyaç sahiplerine sıcak yemekleri yarın yine aynı saatte ulaştırılacaktır” dedi.