SEYDİŞEHİR HEYETİNDEN REKTÖR ŞEKER’E ZİYARET

1 KopyaSeydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Necmettin Erbakan Üniversitesi Dekanı  Prof. Dr. Hüseyin Arıkan, Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Güray oluşan heyet, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde Seydişehir’e gelerek bir dizi ziyarette bulunan Rektör Şeker’e Seydişehir heyeti nezaket ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Tutal ve beraberindeki heyet NEÜ Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi  bünyesinde açılacak Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ile Bilgisayar Mühendisliği bölümleri hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Fakülteye kazandırılan Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği bölümleri için teşekkür eden Başkan Tutal;’’ ilçemize katma değer kazandıracak bölümlerin açılması noktasında desteklerini esirgemeyen NEÜ Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Arıkan beye teşekkür ediyorum’’dedi.

Son Düzenlenme Çarşamba, 19 Ekim 2016 14:40