DEKAN TÜRKER’DEN BAŞKAN TUTAL’A VEDA ZİYARETİ

2 KopyaNecmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Selman Türker veda ziyareti kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.
3 yıldır yürüttüğü Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı görevinden ayrılan Türker, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek veda etti.
Türker’e yapmış olduğu görevlerden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kendisine yeni görev yerinde başarılar dileyerek Seydişehir tarihinin yer aldığı rölyef ‘i takdim etti.
N.E.Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi dekanlığı görevini bırakan Türker’in Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinde öğretim görevlisi olarak görevine devam edeceği öğrenildi.