ÇATDER’DEN BAŞKAN TUTAL’A MAKAMINDA ZİYARET Özel

Çat Derneği Ziyaret

Çat Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Seydişehir Çat Mahallesi’nin gelişimi; sosyal dayanışma ve kaynaşma amacıyla kurulan Çatder’in yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a taziyelerinde bulundular. Dernek Başkanı Yasin Çetinkaya, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın kırsal mahallelerden olan Çat Mahallesi için yapılan çalışmalar için teşekkür ederek, derneğin çalışmaları hakkında da bilgi aktardı. Çetinkaya, derneğin sosyal yardımlaşma, şenlikler gibi aktiviteler ile birbirinden kopan mahalle halkının bir araya gelmesi ve dayanışma amacıyla hizmet ettiğini belirterek, bu yıl 13.sü düzenlenecek olan Çatlılar Bahar Şenliği için mahalle halkının taleplerini ilettiler.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, dernek yönetimin ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu dile getirerek, “39 kırsal mahallemizden biri de Çat Mahallemizdir. Hizmet noktasında kırsal mahallelerimizi hiçbir zaman göz ardı edemeyiz. Düzenlenen şenlikler ve yapılan dayanışma programları bir gönül işi, bir sılairahimdir.” Dedi. Tutal, mahallelerin eksikliklerin, sıkıntılarının tespitinin yapıldığını ve imkânlar ölçüsünde, mahallelere yoğun bir çalışma içerisinde bulunduklarını ifade etti.