BAŞSAVCI VE AĞIR CEZA REİSİNDEN BAŞKAN’A VEDA ZİYARETİ

ooSinop Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kadir Erdeo veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ettiler.

HSYK kararnamesiyle Seydişehir’den tayinleri çıkan Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kadir Erdeo Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek veda ettiler.

Cumhuriyet Başsavcısı Bayar ve Erdeo’ya Seydişehir’de yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal ,kendilerine yeni görev yerlerinde başarılar dileğinde bulundu.

Son Düzenlenme Salı, 21 Haziran 2016 11:39