SURİYELİ ÖĞRENCİLERDEN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

bsnIMG 8503Seydişehir’de sığınmacı olarak kalan Suriyeli öğrenciler Seydişehir Belediyesi’ne ziyarette bulunarak teşekkür ettiler.

Ellerinde çiçekler ile gelen minik öğrencileri karşılayan Seydişehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Güray, öğrencilerin bu nazik ziyaretlerinden memnun olduklarını dile getirerek, “Evlerinden, yurtlarından koparak bizlere, Türk Milletine sığınan bu çocuklara gerek hükümetimiz tarafından, gerekse Belediyeler kanalı ile destek vermeye çalışılıyor. Seydişehir’e de gelerek ilçemize sığınan mülteci kardeşlerimize de Seydişehir Belediyesi olarak imkânlarımız ölçüsünde yaralarını sarmak adına destek olmaya çalışıyoruz.” Dedi.

Seydişehir İlçesi’ne geldikleri günden bu yana hiçbir zaman yalnız bırakılmadıklarını ve her türlü sıkıntılarına ve sorunlarına Kaymakamlığın, Belediyenin ve duyarlı ilçe halkının destek olduklarını ifade ederek teşekkür etmek istediklerini dile getiren öğrenciler, Seydişehir’e sığınan tüm Suriyeli öğrenciler adına teşekkür ettiler. Ziyaretlerinde Başkan Vekili Mevlüt Güray’a ve personele çiçek takdim eden minik öğrenciler Belediyeyi ziyaretlerinde güler yüzle karşılandıklarını ve herkesin yakından ilgilenmesinin mutlu edici olduğunu dile getirerek teşekkür ettiler.