MUSTAFA AK'DAN BAŞKAN TUTAL'A ZİYARET

IMG 4192Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı  ziyaret etti.

Ramazan Bayramı münasebeti ile memleketi Seydişehir'e gelen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a makamında ziyarette bulundu.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren  Başkan Tutal, Seydişehir'de 3 yıl içinde  yapılan Belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Seydişehir'e bağlı  Akçalar Mahallesinde doğup büyüdüğünü kaydeden Başkan Ak;"Seydişehir'de yapılan belediye hizmetlerimiz takdire şayan hizmetlerdir. Başkan Tutal'ı hizmetlerinden dolayı kutluyorum. Bizlerde imkanlarımız dahilinde sizlere elimizden gelen destekleri vermeye çalışacağız" dedi.

Başkan Tutal;"Hemşehrimiz Mustafa Ak'ın bizlere vermiş olduğu desteklerinden dolayı ilçe halkım adına teşekkür ediyorum" dedi.