BAŞKAN TUTAL' DAN FUTBOLCULARA MORAL YEMEĞİ

DSC 0069Seydişehir Belediye Spor Kulübü Futbol takımına  2016 -2017 yılı sezonunda başarılar dileyen Başkan Tutal, Kulüp yöneticileri , antrenörler ve futbulcularla akşam yemeğinde biraraya geldi.

Aile Baysal  Kültür Sanatevinde futbolcularla buluşan Başkan Tutal,  Seydişehir’in her kazanmaya hazır olan bir ilçe olduğunu kaydetti.

Sağlıklı , sıhhatli bir sezon temennisinde bulunan  Seydişehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Celal Bican, ilk maçlarının  Konya Selçuklu Sporla olduğunu takımın iyi sonuçlar elde edeceğine inandığını belirtti.

Yenilmek ve yenmenin önemli olmadığı belirten Başkan Tutal;’’önemli olan sağlıklı , sıhhatli ,huzurlu  ve mutlu bir sezon geçirmek. Ben beraberce güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Sizlere bu sezon döneminde başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Sizlere güveniyoruz’’dedi.

Son Düzenlenme Pazar, 23 Ekim 2016 10:37