SEYDİŞEHİR`E TARİHİN İZLERİNİ TAŞIYACAK OSMANLI SOKAĞI

174995555Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe turizmine katkı sağlayacak proje olan Osmanlı Sokağı’nı kazandıracaklarının müjdesini verdi. İlçenin değerlerini ortaya çıkarma kapsamında çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Başkan Tutal; "Tarihimizin derinliklerinde yol alacağımız, milli ve manevi değerlerimizi ziyaretçilerimize ve çocuklarımıza en iyi şekilde anlatabileceğimiz turizm ve tanıtım faaliyetlerimize katkı sağlayacak Osmanlı Sokağı’mızı oluşturacağız.” Dedi. Oluşturulacak bu sokakta Seydişehir’in tanıtımının yapılacağını belirten Başkan Tutal, “Seydişehir kültürüne yönelik, tarihimize ait her türlü çalışmalar bu sokakta yer alacak. Kadim geleneğimize ait kültürümüzün yaşatılması çok önemli. Bu projemiz ile gelecek nesillere miras bırakabileceğimiz turizm ve tanıtım faaliyetlerimiz bu sokakta canlanacak” dedi.

kaymakamlikmilliegitimkomekhastanekonyabb

İçeriklerde Ara