SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN NİLOYA MÜZİKALİ

nilos 2Seydişehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik hazırladığı TRT Çocuk ekranlarının sevilen yapımı Niloya Müzikali minik hayranları ile  buluştu.

Hafta sonları çocuklara yönelik birbirinden renkli müzikallerle, çocuklar coşkulu ve heyecanlı ramazan geceleri yaşıyor. Televizyon ekranlarında izledikleri Niloya’yı Seydişehir’de görebilmenin heyecanını yaşayan binlerce minik izleyici ve aileleri 15 Temmuz Milli İrade meydanına akın etti.

Niloya ve Tosbik karakterlerinin maceralarını izleyen çocuklar  birlikte şarkı söyleyip oyunlar oynayarak unutulmayacak bir gece yaşadılar.

Program sonunda minik seyirciler ve aileleri Seydişehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu çocuklara yönelik kültür etkinliklerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet TUTAL'a teşekkür etti.

EN GÜZEL İNSAN