YAZARLAR SEYDİŞEHİR'DE OKUYUCULARI İLE BULUŞACAK

2c5c39a2 b06b 423c 889b 6b817d2c8f9bSeydişehir Belediyesi’nin öncülüğünde, Okumayı Sevdirme ve Yazma Kültürünü Geliştirme Derneği (ÖYKÜDER) ile Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa yapmış oldukları protokolle, “Seydişehir 1. Kitap Günleri Çocuk ve Gençlik Etkinlikleri” kapsamında yazarlar ile çocuklar, gençler ve okuyucular buluşacak.

17-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlik 5 gün sürecek.

Yazarlar ile okuyucuları buluşturmak, kitap ihtiyaçlarına cevap verebilmek, kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla  Seydişehir Belediyesi , Okumayı Sevdirme ve Yazma Kültürünü Geliştirme Derneği ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen fuar'da 11 ayrı yazar okuyucularına kitaplarını imzalayacak.

Bu yıl ilk defa düzenlenen etkinliğe yayınevlerinin yanı sıra tanınmış yazarlar Vural Kaya, Ayşegül Sözen Dağ, Atilla Yaramış, Nehir Aydın Gökduman, Musa Mert, Özgür Gez, Fatih Turanalp, Mahmut Ulu, Ercan Harmancı, Ayşe Ünüvar, Mine Sota  katılacak. Yazarlar 5  boyunca düzenlenecek imza günleri ve söyleşilerde okuyucularıyla biraraya gelecek.

Amaçlarının okuyucu ile yazarları buluşturmak ve kitap okuma alışkanlığını kazandırmak olduğunu belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,;"Belediye olarak kültür ve Sanata büyük önem veriyoruz.  Bilginin en önemli güç olduğu dünyamızda özellikle gençlerimizin sürekli kendilerini yenilemeleri ve geliştirmeleri gerekmektedir. Düzenlediğimiz etkinliğimiz özellikle gençlerimize kitap okuma alışkanlığını kazandırılması açısından son derece önemlidir. İnsanlığa her alanda hizmet etmeyi bir sorumluluk olarak görüyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında eğitim ve kültürde de geleceğimize aktaracağımız şeyler var. Bu bakımdan özellikle yeni neslin inşasında kültür, sanat ve eğitim her zaman önceliğimiz olmuştur. Ben Seydişehirli hemşehrilerimizi 17 -21 Nisan tarihleri arasında başlayacak olan 'Seydişehir Kitap Günleri Çocuk ve Gençlik Etkinlikleri'ne davet ediyorum" dedi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 24 Nisan 2017 11:03

EN GÜZEL İNSAN