SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ ve MİLLİ EĞİTİM'DEN ÖDÜLLÜ YARIŞMA

c165f162 e618 428c 8c12 7ef1597c52f0Seydişehir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Edebi ve Görsel Sanatla Kendini İfade Etme Projesi' konulu lise öğrencilerini kapsayan ödüllü Şiir, Fotoğraf ve Hikaye Yarışması kapsamında liseler bilgilendirildi.

Seydişehir'in doğal, kültürel ve tarihi özelliklerini fotoğrafla anlatmak, gözlemlerini , duygu ve düşünlerini resim sanatıyla ifade etmelerini sağlamak, hayallerini ve kurgularını hikaye, deneme, şiir  yazarak anlatmaları için 20 Mart Pazartesi günü başlatılan yarışma başvuruları  20 Nisan Perşembe günü son bulacak.

Yarışmaya katılan öğrencilerin eserlerinin okul müdürlüklerine teslim etmelerinin ardından; dereceye giren eserler ve kazananların  isimleri 28 Nisan Cuma günü Seydişehir Belediyesi ve  Mili Eğitim Müdürlüğünün sitelerinden duyurulacaktır.

Düzenlenen yarışma ile  ilgili açıklamada bulunan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal;"İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte bir yarışma başlattık.Amacımız öğrencilerimizin öğrenme, düşünme, analiz etme ve yorumlama yeteneklerini geliştirmek. Öğrencilerimizin fotoğraf , edebiyat , resim sanatına ilgilerini artırmak ve ilçemiz için bir bellek oluşturmaktır" dedi.

Dereceye giren eserlere ödül verileceğini ifade eden Başkan Tutal, birinciye  tam altın, ikinciye yarım altın, üçüncüye ise çeyrek altın ödülü verileceğini kaydetti.

Başkan Tutal, gelen eserlerin kitap,katalog,takvim,animasyon, tanıtım ve kısa film gibi projelerde ilçemizin tanıtımı adına değerlendirebileceklerini belirtti.

EN GÜZEL İNSAN