BAŞKAN TUTAL SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KARANFİL

IMG 2343Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Seydişehir Devlet Hastanesi ve İlçe Sağlık kuruluşlarında görev yapan Sağlık çalışanlarına karanfil dağıtarak 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

Seydişehir Devlet Hastanesi ziyaret eden Başkan Tutal insan sağlığı için fedakarca çalışan doktor ve sağlık çalışanlarının kutsal bir görev yaptığını kaydederek görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Tutal;”14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle  Devlet Hastanemizi İlçe Başkanımız ve İlçe Teşkilatımızla birlikte ziyaret ettik. Doktorlarımızın, çalışan personelimizin hatırlarını sorarak ,tıp bayramını tebrik ettik.Hastanenin sıkıntılarını,eksikliklerini yerinde dinledik. Hastalarımıza geçmiş olsun temennilerinde bulunduk"dedi.

Başkan Tutal'a hastane ziyaretinde Başhekim Yardımcısı Yunus Açıkgöz, Hastane Müdür Yardımcısı Abdullah Ağılcı, Başhemşire Şengül Parlak, Başhemşire Yardımcısı Özgür Demirtaş eşlik etti.

Son Düzenlenme Salı, 14 Mart 2017 17:33

EN GÜZEL İNSAN