23 NİSAN ŞENLİKLERİ İLE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

530IMG 2541

23 NİSAN ŞENLİKLERİ İLE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Seydişehir Belediyesinin bu yıl ikincisini düzenlediği 23 Nisan şenliklerinde 7’den 70 ilgi yoğundu.

Şehit Mehmet Uysal Parkı Meydanında yapılan etkinliklere Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, çocuklar ve aileleri katıldı.

Birebirinden güzel eğlence, oyun ve yarışmaların yer aldığı programda çocuklar gönüllerince eğlendi.

Çocuklar ve gençler için ne kadar hizmet etse, ne kadar çalışsa az olacağını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Çocukların gözlerindeki mutluluğu görmek gerçekten yol yapmaktan, asfalt yapmaktan, park ve bahçe yapmaktan daha güzel olduğuna inanıyorum. Biz bu çalışmalarımızı, bu hizmetlerimizi özellikle çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik olan sosyal faaliyetlerimizi artırarak devam edeceğiz.” dedi.

Irak’ta, Suriye’de, Dünya’nın başka coğrafyalarında bombalar altında canlarını veren, ailesini kaybederek öksüz ve yetim binlerce çocuk olduğunu kaydeden Başkan Tutal; “Bu ülkeyi huzurlu bir şekilde yönetebilen yöneticilerimize ne kadar dua etsek azdır. Dünya’nın en güzel Coğrafyasında yaşıyoruz. Allah’ın izniyle yaşamaya da devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Okullarda 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik ve Çocuk Bayramının çok güzel bir şekilde, şenlik havasında kutlandığını ifade eden Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit; “Başkanımız çok güzel bir etkinlik hazırlamış. Çok güzel hoş bir ortam var. Bu sosyal faaliyetlerin devam etmesini diliyorum.” dedi.

Protokol konuşmalarını ardından Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer tarafından Şehit Mehmet Uysal Parkı Meydanında bulunanlara Türk Bayrakları dağıtıldı.

Balondan yapılan çocuk parkı minikler ve büyüklerin ilgi odağı olurken meydan renkli görüntülere sahne oldu.

530IMG 2553 530IMG 2590 530IMG 2597 530IMG 2631 530IMG 2790 530IMG 2802

Son Düzenlenme Pazar, 24 Nisan 2016 11:32