SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ 2. KİTAP GÜNLERİNDE PANAYIR COŞKUSU

IMG 9344Seydişehir Belediyesi 2. Kitap Günlerinde çocuklara saatler yaşatılarak , mutlu ediliyor.

15 Temmuz Milli İrade Meydanında kurulan ve 16-22 Nisan tarihleri arasında Yüzlerce yayınevi ve 19 yazarın katıldığı Kitap Günleri’ni ziyaret eden çocuklara güzel bir anı yaşatıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal , tarafından 15 Temmuz Milli İrade Meydanında hazırlatılan  Balon Park , yüz boyama ve çeşitli oyunlarla öğrencilere Kitap Günleri etkinlikleri kapsamında panayır coşkusu yaşatılıyor.

Seydişehir Belediyesi tarafından her gün farklı okulların 15 Temmuz Milli İrade Meydanın da kurulan Kitap Günleri çadırının ziyaret ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; 15 Temmuz Milli İrade Meydanında çocuklara yönelik etkinliklerimiz devam ediyor.Çocuklarımıza yönelik Şehir meydanı ve şehir merkezinde yapmış olduğumuz programlarımıza devam ediyoruz. Şu anda alanımızda 250 metrekarelik bir oyun gurubumuz ve animasyonlarımız var. Kitap günlerimize okullarımızdan gelen çocuklarımız ve ailelerimiz burada eğlenmekte. Çocuklarımız mutlu etmek, onların mutluluğunu görmek bizimde mutluluğumuz." dedi.

EN GÜZEL İNSAN