MEDENİYET OKULU TİYATROSUNA BÜYÜK İLGİ

m 2Konya Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Medeniyet Okulu Projesi” kapsamında Seydişehir  Belediyesi’nin de katkıları ile Medeniyet konusunun  işlendiği tiyatro gösterisi Seydişehirli  öğrencilerle buluştu.

Seydişehir'de eğitim öğretim gören  ortaokul öğrencilerine yönelik yapılan tiyatro gösteri ile köklü geçmişimizde unutulmaya yüz tutan, tarihi , kültürel ve ahlaki konular işleniyor.

Seydişehir Şaban Cengiz Kültür Merkezinde tek seans halinde gerçekleştirilen gösteriler Tiyatro Sanatçısı Hüseyin Goncagül ve ekibi tarafından sunuldu.

Tiyatro gösterisinde, Seydişehir'in kurucusu Seyitharun Veli'nin tanıtımı yapılırken, Hacivat ve Karagöz  gibi karakterlerle çocuklara medeniyet ,medeni,medine  dürüstlük gibi konularda değerler eğitimi eğlenceli bir dille veriliyor. Ayrıca öğrenciler  ateşbaz ve jonglör gösterilerine  büyük ilgi gösterdi. Öğrencilere tiyatro sonunda Seydişehir Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

EN GÜZEL İNSAN