SEYDİŞEHİR KALKINMA ŞÖLENİ 1-6 AĞUSTOS'DA

SSeydişehir Belediyesi Seydişehir'in  kültürünü gelecek nesillere aktarmak ve tanıtmak  amacıyla 1-6 Ağustos tarihleri arasında  Kuğulu mesire alanında Kalkınma Şöleni  düzenledi.

Şölen boyunca Seydişehir'in kültürü  her yönüyle tanıtılarak ,  ünlü sanatçılar Seydişehirlilerle buluşacak.

Seydişehir Belediyesin ilkini düzenleyeceği  Kalkınma Şöleni unutulmaya yüz tutmuş gelenekleri yeniden yaşatmayı Seydişehir'in bölgede ve  ülkemizde tanıtılmasını hedefleyen bir organizasyon düzenledi.

Seydişehir’in  İlk kez böyle büyük bir şölene ev sahipliği yapacağını belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “1-6 Ağustos tarihlerinde düzenleyeceğimiz Kalkınma şöleni ile ilçenin doğal, tarihi ve kültürel varlıklarını güzellik ve özelliklerini tanıtmayı amaçlıyoruz. Aynı zamanda ilçenin ekonomisine de katkı sağlayacak şölen , birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirerek sosyal yaşantıyı hareketlendirecektir. 6 gün sürecek şölende  spor müsabakaları, yarışmalar, animasyon gösterileri, folklor gösterileri ve sevilen sanatçıların konserleri olacak. Bu yıl ata sporumuz yağlı güreş karşılaşmaları da yine Kuğulu Festivali’nde gerçekleştirilecek. Doğal güzellikleri ile Kuğulu Park’ta gerçekleştireceğimiz Kalkınma Şölenimize  Seydişehirli hemşehrilerimi, çevre ilçelerimizi ve Seydişehir’i görmek isteyen, özlem duyan herkesi davet ediyorum” dedi.

01- 06 Ağustos tarihleri arasında Kuğulu'da düzenlenecek olan kalkınma şöleni kapsamında sahne alacak sanatçıların Resul Dindar, Oğuz Yılmaz, Coşkun Sabah, Buray, Kutsi, Orhan Hakalmaz gibi isimler sahne alacak.

Ayrıca Şölende Kırkpınar Başpehlivanları Recep Kara  ve Mehmet Yeşil Yeşil 'in de katılacağı yağlı güreşlerede ev sahipliği yapacak.

Son Düzenlenme Cumartesi, 05 Ağustos 2017 13:49

EN GÜZEL İNSAN