KÜLTÜR SANAT VE GENÇLİK MERKEZİNDE GENÇLERİMİZ SANAT VE KÜLTÜRE YÖNELECEK

2017 10 20171028 2 26538373 27247740Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçenin kültürel anlamda en önemli eksiklerinden biri olan Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinin müjdesini gençlere verdi.

Görevde olduğu sürece ilkleri gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2019 yerel seçimlerine sayılı günler kala hayata geçireceği projelerin müjdelerini de sıralamaya devam ediyor.

Başkan Tutal, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak kültür ve sanata yönelmesini sağlayacaklarını kaydetti.

Gençlere her zaman önem verdiklerini kaydeden Başkan Tutal; projelerimiz arasında yer alan Kültür ve Sanat Merkezimizde öğretici atölyeler kurarak gençlerimizin tecrübe ve kabiliyetlerini geliştirmelerine, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmalarına imkan sağlayacağız. Bütün faaliyetlerini, kültürel, sanatsal etkinliklerini orada sergileyebilecekler. Kültür Sanat ve Gençlik Merkezimiz tüm gençlerimizin çok aktif olarak kullanabileceği bir yer olacak ” şeklinde konuştu.

kaymakamlikmilliegitimkomekhastanekonyabb

İçeriklerde Ara