SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE SINIR TANIMIYOR

c8758ea7 5fa7 400e a95e 693b544fc98dSeydişehir Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal , Cenaze hizmetleri kapsamında, cenaze evlerine taziyeye gelen vatandaşların soğuk kış günlerinde daha rahat  oturacağı ve ikramlarda bulunulabilecekleri mobil taziye evlerini hizmete sundu.

İçerisinde oturma alanları bulunan mobil taziye evinde çay setide bulunuyor.Soğuk günlerde mobil taziye evi için ısınmayı sağlayacak elektrikli ısıtıcılarda yine belediye tarafından karşılanıyor...

Cenazesi olan vatandaşların Seydişehir Belediyesine   başvuru yaparak bu hizmetten yararlanabileceğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  "Vatandaşlarımızın acı günlerinde yanlarında olabilmek, amacıyla başlattığımız taziye çadırı hizmetimiz devam ediyor. Soğuk kış günlerinin başlamasıyla birlikte yaşayan zorlukları göz önünde bulundurarak mobil taziye evimizi Seydişehirli hemşerilerimizin  hizmetine sunduk. Yeni uygulamaya geçirdiğimiz bu hizmetimizde cenaze sahipleri, taziyeye gelen misafirlerini  sıcak ve kapalı ortamlarda ağırlayarak ikramlarını sunabilecek"dedi.

Son Düzenlenme Salı, 27 Aralık 2016 08:36