SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ’NDE ENGELLİ GENCİN EVİNE ENGELLİ RAMPASI

IMG 9288Seydişehir’e bağlı Kozlu Mahallesi’nde yaşayan bedensel engelli Mustafa Özdemir’in evinin önüne Seydişehir Belediyesi tarafından engelli rampası ve korkuluk yapıldı.

Kozlu Mahallesine bir dizi ziyarette bulunan Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit , Belediye Başkanı Mehmet Tutal , AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer doğuştan engelli Mustafa Özdemir ve Ayşe Akyüz'ü  evinde ziyaret etti.

Başkan Tutal, kendisinden talepte bulunan ailenin isteğini yerine getirerek, engelli oğullarının eve rahat girip çıkabilmesi için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine talimat vererek çalışmaları başlattı.

Rutin  çalışmalarının yanı sıra halkın her kesimine yönelik çalışmalar yapmaya çalışan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal;”Mustafa kardeşimizin kendi aracıyla sokağa çıkabilmesi için bizden evinin önünde  rampa yapılması talebi oldu. Ekiplerimizin  çalışmalarıyla bu sorun giderildi. Mustafa kardeşimizi evinde ziyaret ederek onun mutluluğunu birlikte yaşadık. Bundan sonraki hayatında kendisi için yapabileceğimiz bir şeyler olursa elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Babasının ve yakınlarının yardımı olmadan, evinden sokağa çıkamadığını ifade eden  doğuştan engelli  Özdemir ;''ben başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum Artık kendim rahat rahat aracımla dışarı çıkabileceğim. Yıllardır babamın ve yakınlarımın yardımıyla çıkıyordum.Kendisinden  Allah razı olsun ‘’dedi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 05 Aralık 2016 09:47