BELEDİYE ÇALIŞANLARINA SAĞLIK TARAMASI

2Seydişehir Belediyesi Makine Parkı Amirliği bünyesinde çalışan personel İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, sağlık taramasından geçirildi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışan personellerinin sağlıklarının önemli olduğunu periyodik olarak sağlık taramasından geçirildiklerini kaydetti

Makine Parkı Amirliği bünyesinde işçi statüsünde hizmet veren 35 personel akciğer grafisi, odyometri (işitme) testi, solunum fonksiyon testini içeren sağlık taraması uygulandı.

Çalışma hayatının getirdiği sağlık sorunlarının en aza indirgenmesi, hayat kalitesi ve performansı artırma hedeflediklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;’’Seydişehir Belediyesi olarak bünyemizde çalışan kadrolu ve şirket elemanı çalışan işçilerimiz mevcut. İş Güvenliği noktasında zaman zaman kurslar açarak, bilgilendirme çalışması ve rutin olarak belirli periyotlarda sağlık ekipleri gelerek işçilerimizin sağlık taraması yapılıyor. Sağlık sorunları olan işçilerimize gerekli yardım ve desteği sağlıyoruz. Yapılan sağlık taramaları sonucunda çalışanların daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda Belediyemize hizmet üreten işçilerimizin olmasını istiyoruz. Bu noktada tedbirlerimizi alıyoruz” dedi.

Her yıl belirli periyotlarda yapılan sağlık taraması sonunda, olumsuz bir durumla karşılaşılması halinde işçilerin hastaneye sevk edildiği bildirildi.