SEYDİŞEHİR’DE SPORTİF ALANLARA BAKIM VE ONARIM

bsnIMG 0115

Seydişehir merkez mahallelerde ve okullar bölgesinde bulunan sportif anlamda hizmet veren gençlerin ve vatandaşların kullanımına sunulan spor sahaları tadilattan geçirilerek modern bir hale dönüştürülüyor.

Çocukların ve gençlerin daha iyi tesislerde spor yapmasını amaçlayan Seydişehir Belediyesi, spor sahalarını bakımdan geçiriyor. Okullar bölgesi ve mahallerde bulunan eskimiş spor tesislerinin boyaları yapılıp eksikliklerinin giderilerek daha modern bir görünüme kavuştuğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, spora verdiği önemi spor alanlarına taşıdıklarını kaydetti.

Spor alanlarına yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Tutal; “Gençlerimiz ve çocuklarımız havaların ısınması ile birlikte vakitlerini bu alanlarda spor yaparak geçirecekler. Sportif faaliyetler her alanda çok önemli. Bizde yaptığımız hizmetler ile gençlerimizi sportif faaliyetlere yönlendiriyoruz. Kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını istiyoruz. Onların spor yaptıkları tesislerin bakımı temizliği bizler için önemli.” dedi.

bsnIMG 0119bsnIMG 0123

Son Düzenlenme Pazar, 03 Nisan 2016 18:07