Uyarı

JFolder: :files: Yol bir klasör değil. Yol: /home/mavi1453/public_html/images/HABERLER/A_Hizmetler/NECAT�/KALD

Bilgilendirme

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/HABERLER/A_Hizmetler/NECAT�//KALD

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN KALDIRIM VE TRETUVAR ÇALIŞMASI

KL 2Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde kaldırım, yol ve tretuvar çalışmaları hızla devam ediyor.

Başkan Tutal, ilçe genelinde başlatılan kaldırım, yol ve tretuvar çalışmalarını  yerinde inceledi.

İlçenin birçok  noktasında çalışmalarına devam eden ekiplerin  kaldırım düzenlemeleri konusunda çalışmalarına hız verdiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaya güvenliğini ön plana çıkaran bordür ve tretuvar çalışmalarıyla, cadde ve sokaklarınyenilendiğini kaydetti.

Seydişehir Belediyesinin vatandaşların hayatını kolaylaştırmak, yaya güvenliği ve araç trafiğini düzenlemek amacıyla çalışmalar başlattığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;kaldırım ve trevuvar çalışmalarımız kapsamında Necati Kalaycıoğlu, Bozkır Yolu ve Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan yollarımızda yenileme çalışmalarımız  devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediyemiz ve Seydişehir Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz caddelerimizde kaldırım ve tretuvar çalışmaları kapsamında engelli vatandaşlarımız  ve bebek arabalarının kolayca ulaşım sağlayabilmesi için rampa uygulamasına büyük özen gösteriyor. Trafik kazalarının önüne geçmek, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak, yolları daha güvenli hale getirmek bizim sorumluluk alanımızda. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ve program kapsamında çalışmaları büyük bir titizlikle yürütüyor" dedi.

Başkan Mehmet Tutal, Seydişehir'de mahalle ve sokaklarda yapılan çalışmaların devam edeceğini kaydederek, Belediye olarak her zaman vatandaşların rahat ve huzurlu bir ilçede yaşamasını sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

{gallery}HABERLER/A_Hizmetler/NECAT�//KALD{/gallery}