SEYDİŞEHİR'DE CADDE VE SOKAKLAR YIKANDI !

CCC 6Seydişehir Belediyesi Fen İşleri ve Makina Parkı Amirliği  ekipleri tarafından ana cadde ve sokaklar tazyikli suyla yıkandı.

Başkan Tutal, Seydişehir’i tertemiz bir Ramazan Bayramına hazırladıklarını kaydetti.

İki farklı noktada temizlik çalışmasına başlayan ekipler, tazyikli su ile çarşı merkezinde bulunan tüm cadde ve sokakları yıkayarak yollarda biriken kum, çamur ve benzeri atıkları temizledi.

Gecenin geç saatlerine kadar yapılan çalışmaları denetleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal;”mübarek ramazan ayının son günlerine ulaşmış bulunuyoruz. Manevi arınmanın, manevi temizliğin zirvede olduğu her Ramazan arefesinde yaptığımız gibi Seydişehir’in caddelerini yıkama , temizleme çalışmalarımızı akşam teravih namazından sonra başlattık. Şehrimizi ekibimizle beraber tertemiz bir Ramazan Bayramına hazırlamak istiyoruz. Ben ekibimize teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramının ilçemize, ilimize, ülkemize ve İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini temenni ediyor , hayırlı bayramlar diliyorum”dedi.

Yıkama çalışmalarını memnuniyetle karşılayan vatandaşlar ise, çalışan personellere teşekkür etti.

Son Düzenlenme Cumartesi, 24 Haziran 2017 08:58