SAAT KULESİNİN ETRAFINA PEYZAJ ÇALIŞMASI

IMG 3078Seyidharun Bulvarı Belediye kavşağına yapılan  Selçuklu motiflerini yansıtan saat kulesinin etrafı düzenlendi.

Seydişehir Belediyesi olarak ilçeye yakışır bir  görsellik kazandırmak için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydeden Başkan Tutal, Belediye Kavşağında bulunan saat kulesinin etrafına yeni bir peyzaj çalışması yaptıklarını kaydetti.

HER ALAN İÇİN FARKLI ÇALIŞMA

Çalışmalar kapsamında yapımı tamamlanarak Seydişehirli vatandaşların hizmetine sunulan Saat Kulesinin etrafında buluna beton alana farklı bir görsellik kazandırıldığını kaydeden Başkan Tutal;"Saat kulemizin etrafında bulunan beton bölümü farklı bir görsellik kazandırmak için ekiplerimiz çalışmalarını tamamladı. Seydişehir'e yeni bir çehre kazandırmak için çalışıyoruz. Her yeşil alan için farklı bir peyzaj çalışmasına yer veriyoruz” dedi.