CANLI HAYVAN PAZARI DUALARLA AÇILDI

1cea930d eba6 4338 95c5 60c45e9c449aSeydişehir Belediyesine ait Canlı Hayvan Pazarı dualarla açıldı.

Programa Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, İlçe Müftü Vekili Ali Akbıyık, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar , Stk Başkanları , Seydişehir Belediyesi Birim Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftü Vekili Ali Akbıyık dualarıyla pazar açılışı gerçekleştirildi.

Başkan Mehmet Tutal, meclis üyeleri ile birlikte Canlı Hayvan Pazarına gelen vatandaşları ziyaret ederek hayır ve bereketli kazançlarınız olsun dedi.

Kurbanın Allah’ın kuluna yaklaşması olduğu gibi kulun kula yaklaşması anlamını taşır diyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Müslüman’ın müslümanla yardımlaşması ve yakınlaşması noktasında önemlidir. Beraberce bayram yaptığımız, beraberce maddi ve manevi kaynaklarımız paylaştığımız anlardan birisidir. Bu duygu ve düşüncelerle satıcılarımıza helalinden bol kazançlar diliyor, alıcı kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyor. Hepinizin bayramını kutluyor hayırlı günler diliyorum” dedi.

Vatandaşlar, Seydişehir Belediyesi ekiplerinin hayvan pazarının temizliğine ve düzenine önem gösterdiğini ve birçok konuda destek olduklarını belirterek teşekkür etti.

Bayram da kesimhanenin aktif olarak çalışacağını ve baskül, vinç, et için temiz poşet gibi ihtiyaçların da karşılanacağı belirtildi.

Açılışı katılanlara Seydişehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Son Düzenlenme Cumartesi, 10 Ağustos 2019 15:05

kaymakamlikmilliegitimkomekhastanekonyabb