ADİLE BAYSAL KÜLTÜR EVİ MUTFAĞINDA TENCERELER KAYNADI

ADİLE BAYSAL KÜLTÜR EVİ MUTFAĞINDA TENCELER KAYNADI 2Adile Baysal Kültür evi  mutfağında tencereler  yeniden kaynadı.

Dün yaşanan üzücü olay sonrası bu sabah Seydişehir Belediyesi Sebeltaş A.Ş bünyesinde hizmet veren Adile Baysal Kültürevinin mutfağında  garip, guraba ve ihtiyaç sahiplerine sıcak yemekleri yapılarak dağıtıma çıkarıldı.

Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen  yangın sonrası mutfak bölümünde maddi hasar meydana geldiği kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yemek ihtiyacının karşılandığı Aşevinde bu sabah itibari ile yemeklerimiz yeniden yapılarak dağıtımı yapıldı. Şükürler olsun ki yaşadığımız olay sonucu can kaybı yaşanmadı . Belediye ekiplerimiz tarafından ivedi bir tadilat ve onarımı yapılan mutfak bölümümüz tekrar faaliyete geçmiştir. Her zaman olduğu gibi yine Garip, guraba ve ihtiyaç sahibi 400 ailemize sıcak yemekleri ulaştırılacaktır” dedi.

kaymakamlikmilliegitimkomekhastanekonyabb