SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN YAYLACIKTA İFTAR YEMEĞİ

1 2Seydişehir Belediyesinin Mahalle İftarları Devam Ediyor.

Seydişehir Belediyesi tarafından Yaylacık Mahallesi’nde yaşayan mahalle sakinlerine Ramazan geleneğini yaşatmak ve ramazan ayının ruhuna uygun toplumsal kaynaşmayı sağlamak  amacıyla iftar yemeği verildi.

Başkanı Mehmet Tutal ve birim müdürlerin katıldığı iftar yemeğinde mahalle sakinleri ile buluştu. Katılımın yoğun olduğu programda, Seydişehir Belediyesi  tarafından kurulan şişme oyun gurupları çocuklara panayır havasını yaşatırken animasyon gösterileride ilgi gördü.

Ramazan ayının birliğin, dirliğin, beraberliğin, kardeşliğin yoğun yaşandığı, paylaşma duygusunun daha fazla öne çıktığı bir ay olduğunu ifade eden Beledye Başkanı Mehmet Tutal;” Dayanışmanın ve hoşgörünün arttığı ramazan ayı boyunca farklı kırsal mahallelerimizde iftar sofralarımızı kurarak vatandaşlarımızla ramazan ayının ruhunu en güzel şekilde yaşıyoruz. Mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek sohbet ediyoruz ayrıca talep ve isteklerini dinliyor Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşıyoruz. İnşallah nice Ramazan aylarında yine hep birlikte olmayı Allah bizlere nasip etsin. Allah dualarımızı ve tuttuğumuz oruçları kabul etsin.

Düzenlenen iftar yemeğinde Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a  Kaymakam Aydın Erdoğan eşlik etti.