MUHTARLAR TARIM FUARINA KATILDI

IMG 3196Seydişehir  Belediyesi kırsal  mahallelerde görev yapan muhtarları  Konya Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla  Teknolojileri Fuarı'na götürdü.

Seydişehir'e bağlı kırsal mahalle muhtarları, bu yıl 15.si düzenlenen "Konya Uluslararası Tarım ,Tarımsal Mekanizasyon ve  Teknolojileri Fuarına katıldı. Seydişehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen gezide Mahalle Muhtarları ile birlikte Seydişehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Müdürü Harun Bedelci  yer aldı.

Fuara katılacak olan muhtarları yolcu eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "İlçemizde kırsal mahallelerde görev yapan muhtarlarımızı, 15 .si düzenlenen "Konya Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Teknolojileri Fuarına gönderiyoruz. Fuarda son teknoloji tarım ürünleri ve aletlerini inceleme imkanı bulacaklar. Kendilerine iyi yolculuklar diliyorum" dedi.

Konya'da düzenlenen fuara katılımlarını sağlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkür eden muhtarlar, fuarda son teknoloji tarım aletlerini görüp inceleme fırsatı bulacaklarını ve yapabilecekleri çalışmalar hakkında bilgi edineceklerini kaydetti.