"HAYDİ BİL BAKALIM "BİLGİ YARIŞMASI GURUP ELEMELERİ YAPILDI

dc4e1bd7 21f4 4da1 8fd0 63e04b9508be"Haydi Bil Bakalım" bilgi yarışması grup elemeleri Seydişehir'de yapıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle organize edilen ve 31 ilçede ortaokullar arasında düzenlenen "Haydi Bil Bakalım" bilgi yarışması, Seydişehir İlçe grup elemeleri Seydişehir Belediyesi Düğün Salonunda yapıldı.

Programa, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Mernekli , İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü, Konya, Türkiye ve Dünya ile ilgili genel kültür sorularından oluşan yarışmada öğrenciler ter döktü. Bilgi yarışmasına katılan final yarışmasını kazanan  Özel Seydişehir Final Ortaokulu Konya’da yapılacak olan yarışmada ilçemizi temsil etmeye hak kazandı.

Yarışmaya katılan öğrencileri tebrik eden Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Mernekli ;"geleceğimizin teminatı siz öğrencilerimizi medeni cesaretinizden dolayı kutluyorum. Güzel bir yarışma oldu. Konya’da yapılacak olan yarışmada da iyi bir dereceyle ilçemize geleceğinize inanıyorum" dedi.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Mernekli ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından verildi.

Son Düzenlenme Perşembe, 16 Şubat 2017 11:11