KONYA İL ALAY KOMUTANI'NDAN ŞEHİT UYSAL’IN AİLESİNE NEZAKET ZİYARETİ

4Konya İl Alay Jandarma Komutanı Albay İsmet Cansaran Şehit Mehmet Uysal’ın ailesine nezaket ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı Ağıllı köyü mevkiinde PKK  Terör Örgütü Mensuplarının kurduğu pusuda girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Kıdemli Üst Çavuş Mehmet Uysal’ın eşi Emişe Uysal’ı ,  Albay Cansaran evinde ziyaret etti.

Konya İl Alay Komutanı Albay Cansaran,  ayrıca Şehit Mehmet Uysal’ın şehitlik beratını eşi Emişe Uysal’a takdim etti.

Cansaran’ın , Uysal ailesini  ziyaretine Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Çelik, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da katılarak bir süre sohbet etti.

Şehit ailelerinin kendilerine emanet olduğunu ifade eden Albay Cansaran;’’ Vatanımıza canını vererek hizmet eden şehidimiz Mehmet Uysal’ın sizler bize bıraktığı emanetisiniz. Kendisine Allah'tan rahmet, sizlere sabır ve uzun ömürler diliyoruz. Biz her zaman sizlerin yanında ve hizmetinizdeyiz. Kapımız, telefonlarımız her zaman açık’’dedi.

Son Düzenlenme Cuma, 18 Kasım 2016 08:25