BAKAN YARDIMCISI TÜFEKÇİ, MİLLİ İRADE NÖBETİNDE SEYDİŞEHİR’DE

wbDSC 0384Nöbetin 22.ci günün’de Seydişehir ilk günkü birlik ve beraberlik ile Belediye Meydanında

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, ‘’Kurtuluş Savaşından sonra , İkinci Çanankale’yi 15 Temmuz’da yaşadık.Evlatlarımıza ikinci Çanakkale olarak  15 Temmuz’u çok güzel ifade edeceğiz’’dedi.

Tüfekçi, bu ülkede bir daha darbe olmasın, bir daha girşim, kalkışma olmasın diye çocuklara 15 Temmuz’u unutturmayacaklarını kaydetti.

Milli İrade nöbetinin 22.ci gecesini Seydişehirli hemşehrileri ile nöbet tutarak geçiren Tüfekçi;’’FETÖ terör örgütü denen sürüngen anlayış Sızıntı dediğimiz dergi  ile adeta 40 yıldır, bu ülkeye sızmış. İktidarlarda adeta uyumuş. Bu konuda bizde günahımızın farkındayız. Allah işallah bizide affetsin. Geçmiş iktidarla beraber  her bir iktidarın burada hatası oldu. Bu eksikliği , bu sıkıntıyı, hainliği, alçaklığı, sürüngenliği göremedik. 15 Temmuz da, iktidarı muhalefeti ile hangi zihniyette olursa olsun , vatanını seven bütün vatanseverler, vatanperverler biraraya geldi, omuz omuza verdi. Herkesin yüreğinde bişey vardı. Ülkesine olan , memleketine olan sevdasıyla demokrasiye sahip çıkıp bu ülkede biz varız, milletin iradesi var bu iradeyi kimse ele geçiremez diye haykırdı. Tankların önüne durdu  ‘’dedi.

Milletin mücadelesinin , birlik ve berabeliğinin perçinlendiğini kaydeden Bakan Yardımcısı Tüfekçi;’’ FETÖ terör örgütü net bir şekilde gerçek yüzünü gösterdi, 40 yıl sonrada olsa vatandaş  bir şeyi fark etti. Bunlar zalimdir, bunlar fasıktır, bunlar riyakardır,  her türlü adiliği yapacak kadar sürüngendir bu konuna ittifak var. Bunların hiç bir şekilde yüzü gülmeyecek. Millete zulmedene merhamet edilmez. Ülkemize olan sevdamızı ve bu ülkeye olan muhabbetimizi artarak devam ettireceğiz’’şekinde konuştu.

Bakan Yardımcısı Tüfekçi;’’bu ülkeyi kendisi direk ele geçiremeyenler, Kurutuluş Savaşında alt edemeyenler şimdi bizi birbirimize düşürerek alt ekmek ve meshep çatışmasını  adeta ülkemize ihraç ederek bizi yok etmek istediler. Siz 40 yıl sinsice bu ülkeye giren anlayışı 4 saatte yok ettiniz.  Allah sizlerden arazı olsun’’dedi.

Belediye Meydanında devam eden Milli İrade nöbeti Seyitharun İlahi Gurubunun birbirinden güzel seslendirdiği eserlerle devam ederken nöbete  Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkan Vekili Mevlüt Güray, Ak Parti İlçe Başkanı Mustaf Konurer, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Son Düzenlenme Cumartesi, 06 Ağustos 2016 09:49