SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ YÜZME HAVUZU SEZONU AÇIYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ YÜZME HAVUZU HİZMETE AÇILDI 1Seydişehir Belediyesi iştirak şirketi SEBELTAŞ A.Ş.’nin işletmeciliğini yaptığı Alaylar 2 Mahallesi Lojmanlar girişinde bulunan yüzme havuzu 1 Temmuz Pazar günü vatandaşların hizmetine açılıyor.

Haftanın her günü vatandaşlara hizmet verecek olan Seydişehir Belediyesi yüzme havuzunda  hijyen ve güvenlik konularına da büyük önem veriliyor.

Havuzda su sirkülasyonunun sürekli devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" sosyal belediyecilik adına farklı yaşam alanları oluşturarak vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Seydişehir Belediyesi bünyesinde yer alan yüzme havuzumuzu vatandaşlarımızın sosyal yaşamına katkı sağlamak ve yüzme sporunu yaşam tarzının bir parçası haline getirerek halkımızın yaşam kalitesini artırmak amacı ile hizmete sunuyoruz. Çocuk ve gençlerimizin  sağlıklı bir şekilde yüzme eğitimlerini alabilmeleri için yaz spor okulları kapsamında kurslarımız başlayacak.Yüzme havuzumuzda haftalık rutin temizlikler ile hijyenik kontroller  büyük bir titizlik içinde devam edecek" dedi.

Seydişehir Belediyesi yüzme havuzunun haftanın yedi günü hizmet vereceğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal , Sabah  09.00 başlayacak olan seansların Akşam  16.00 kadar devam edeceğini Cuma ve Cumartesi günleri yüzme havuzunun bayanların hizmetinde olacağını kaydetti.