ÖLÜMÜNÜN 79 . YILINDA BÜYÜK ÖNDER ANILDI

IMG 5360Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 79. yılında Seydişehir’de anıldı.

Hükümet Alanı’nda düzenlenen törene, Kaymakam Aydın Erdoğan, Garnizon Komutanı Garnizon Komutanı Pers. Asb. Üçvş. Murat Tuna, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Çelik, İlçe Emniyet Müdür Vekili Kasım Özdemir,Siyasi Parti İlçe Başkanları , Sivil Toplum Kuruluşları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, iktidar ve muhalefet partilerinin ilçe başkanlıkları, sivil toplum kuruluşlarının Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan törende, Atatürk'ün ebediyete intikal ettiği saat olan 09.05'te siren sesleriyle birlikte saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı okundu.

Törenin ardından protokol üyeleri anma törenine katılmak üzere Seydişehir Belediyesi Düğün Salonuna geçti.
Seydişehir Mahmut Esat Anadolu Lisesi öğrencilerinin, Belediye Düğün Salonu'nda 10 Kasım için hazırladıkları anma töreni ile program sona erdi.