BAŞKAN TUTAL'IN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Başkan TutalSeydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal 19 Ekim Muhtarlar günü münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Tutal, muhtarların Belediyeler ve halkın arasında önemli bir görevi üstlenen, aynı zamanda halkın sesi olduğunu  kaydetti.

Yerel yönetimlerin temel yardımcıları olan muhtarların  bu önemli göreve , yüzyıllardır devam ettiğini kaydeden Başkan Tutal;"Seydişehir Belediyesi olarak muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluk ve önemin bilincinde olarak, hareket ediyoruz.Muhtarlık müessesi; toplumumuzun ve kültürümüzün önemli yapı taşlarının başında gelirken demokrasimizin de en eski örneğidir.İlçemizde muhtarlarımızla istişare halinde şehrimizi en güzel şekilde yöneterek hemşehrilerimize en iyi ve en güzel hizmetleri götürebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle muhtarlarımız sorumlu oldukları bölgeyi daha iyi tanıyan ve bilen insanlar oldukları için onların desteğiyle hedeflediğimiz hizmetleri daha sağlıklı bir şekilde ulaştırma, uygulama imkânı buluyoruz. Muhtarlarımız bizim gücümüze güç katıyor bizde bu güçle hemşehrilerimize  en iyi hizmeti sunmak için gayret ediyoruz.

Bu vesileyle mahallelerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, mahallelerimizin gelişimi ve değişimi hususunda bizlere çözüm ortaklığı yapan ve toplumumuzdaki en önemli görevlerden birini yürüten muhtarlarımızın, Muhtarlar Günü'nü kutlar, hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim"