SEYDİŞEHİR'DE 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ

IMG 1110Seydişehir'de 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle anma programı düzenlendi.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Fırat Ekinci,Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Çelik, İlçe Emniyet Müdür Vekili Kasım Özdemir, İlçe Müftüsü Kemal Demirel ve gaziler, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile bir grup öğrenci katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından İstiklal Marşı okundu, saygı duruşunda bulunuldu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması  ve şiirlerin okunmasının  ardından program sona erdi.

Törenin ardından protokol üyeleri Akyol Mezarlığında bulunan  Şehitliğe geçerek dua etti.

Son Düzenlenme Salı, 19 Eylül 2017 14:03