BAŞKAN TUTAL, PAZAR ESNAFI VE VATANDAŞLA BAYRAMLAŞTI

pazar esnafı ziyaret 5Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçede perşembe günleri kurulan halk pazarında sebze ve meyve satan esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla bayramlaştı.

Başkan Tutal, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı öncesi halk pazarında satış yapan esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunarak vatandaşlar ve esnafların, bayramını kutladı.

Seydişehir Belediyesi olarak, bayram öncesi alışveriş yapan vatandaşlar ile çarşı esnafının, her hangi bir olumsuzluk yaşamaması için, gerekli önlemlerin alındığını ifade eden Başkan Tutal;" Yaşanacak her türlü olumsuzluğa anında müdahale edecek şekilde,belediye çalışanlarımız pek çok noktada görev yapıyor.

Zabıta ekiplerimiz tarafından yapılan denetimler sırasında da, herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için, bu yıl da denetimlerimizi gerçekleştirdik. Gerek esnafımız, gerekse vatandaşlarımızdan, yaşanan her türlü olumsuzluk karşısında bizleri aramalarını istiyoruz. Ben tekrar vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, herkese sağlık ve huzur içerisinde bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.