BAŞKAN TUTAL, KANDİL GECESİNDE HASTALARI UNUTMADI

ZİY 6Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve eşi hasta ziyaretlerine Kadir Gecesinde de devam etti.

Yoğun mesai programı dışında vatandaşların  ve hastaların ziyaretlerine devam eden Başkan Tutal, idrak ettiğimiz Kadir Gecesi dolayısıyla Seydişehir Devlet Hastanesinde  tedavi gören  hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaret ettiği hastalar  ile sohbet eden ve sağlık durumu hakkında bilgi alan Başkan Tutal ;“Vatandaşlarımızın bu sıkıntılı zamanlarında yanlarında olmak, hayır dualarını almak istedik. Hastalarımız, sevdiği insanların ziyaretlerine gelmelerini beklerler. Bizde onları yalnız bırakmayarak, mübarek Kadir  Gecesinin yüzü suyu hürmetine şifalar dileyerek ,moral verelim istedik. Bütün hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum” dedi.

Geçmiş olsun dileklerini ilettiği hastalara, kandil simiti ve gül hediye eden Başkan Tutal,  hasta yakınlarıyla sohbet ederek onların sorunlarını dinledi.

Belediye hizmetlerinden kalan zamanlarını ziyaretlere ayıran Başkan Tutal’a, hasta ve hasta yakınları memnuniyetlerini ileterek teşekkür etti.