BAŞKAN TUTAL HAİN SALDIRIYI KINADI

BAŞKAN TUTAL HAİN SALDIRIYI KINADISeydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İstanbul’da meydana gelen hain saldırıyı kınadı.

Başkan Tutal, "Kalleşce ve haince yapılan saldırıyı düzenleyenler, ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef almıştır. Terör örgütleri ve onlara destek verenler şunu bilmelidir ki, bu aziz millet hiçbir zaman  bunlara prim vermeyecektir’’dedi.

Türkiye’yi yasa boğan İstanbul’daki hain terör eylemini lanetleyen Seydişehir Belediye Başkanı Tutal;” İstanbul’da meydana gelen 30  emniyet mensubu ve 8 sivil vatandaşımızı şehit verdiğimiz  mübarek mevlit kandilinde bu saldırıyı düzenleyenler inanıyorum ki  müslüman olamazlar.  Ülkemizin birlik, beraberliğine hedef alanlar ve onlara destek verenler şunu bilmelidir ki, bu aziz millet hiçbir zaman vatan hainleri ve kalleşlere  asla fırsat vermeyecektir. Türkiye’nin yükselişine engel olamayacaklardır. Birliğimize kast edenler tarih boyunca yok olup gidecektir. Devletimizin, hükümetimizin ve güvenlik güçlerimizin terör örgütlerine yönelik kararlı mücadelesi bunun en büyük göstergesidir.

Türkiye Cumhuriyeti ve bu Aziz  Türk Milleti bu hain terör örgütlerinin kökünü kazıyacak güç ve kudrete sahiptir. Acımız büyük. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Teröre lanet olsun"

Son Düzenlenme Pazar, 11 Aralık 2016 13:31

kaymakamlikmilliegitimkomekhastanekonyabb