BAŞKAN TUTAL, ÖĞRENCİLERİN DAVETİNE KAYITSIZ KALMADI

sosyal medya seydişehir 2Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kendini sosyal medyadan çaya davet eden öğrencilerin isteğine kayıtsız kalmadı.

Facebook üzerinden ‘Başkanım biliyoruz çok yoğunsunuz ama sizi öğrenci evimize çaya bekliyoruz’ diyerek Başkan Tutal’ı evlerine davet eden üniversite öğrencilerinin isteğine kayıtsız kalmayan Başkan Tutal ‘Geliyorum gençler çayı hazırlayın, tatlılar benden’ şeklinde cevap vererek üniversite öğrencilerinin evine Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat ile birlikte misafir oldu.

Üniversite öğrencileriyle sohbet eden Başkan Tutal ‘Bugünün gençleri yarının Türkiye’sini inşa edecektir anlayışıyla 5 yıldır gençlerimize yönelik birçok çalışma gerçekleştirdik. Yeni dönemle birlikte yine ‘bu şehri birlikte yönetiyoruz’ anlayışıyla da nice çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz’ diyerek öğrencilerin isteklerini dinledi, sohbet etti.

Son Düzenlenme Pazartesi, 11 Mart 2019 14:04

kaymakamlikmilliegitimkomekhastanekonyabb