KOMEK "SESSİZ UMUT"  KONYA BİRİNCİSİ

1 7Genç KOMEK Yaz Okulları münasebetiyle gerçekleştirilen  etkinlikler çerçevesinde yaz okuluna katılan Seydişehir Komek öğrencileri  isteğe bağlı Kısa Film yarışmasında  birinci oldu.

Seydişehir Genç Komek öğrencilerinin "Sessiz Umut" kısa film çalışmasında, bir torunun işitme engelli olan dedesi ile iletişim kurabilmek için Komek kurslarına giderek işitme engelli  eğitimi alarak onunla iletişim kurabilmesi  konu alınmış.

Yaz okulu kapsamında "Sessiz Umut" isimli  çektikleri kısa filmde birinci olan öğrenciler Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Hedef belirlemenin her zaman önemli olduğu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; her şeyden önce iyi bir insan olmak lazım. İyi bir insan olduktan sonra doktor, milletvekili olunur ama iyi bir insan olmazsan memlekete faydalı olamadıktan sonra anlamı yok.Gelecek için hedef koymanız güzel. Bunun için sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmanız güzel.Biz size teşekkür ederiz. Güzel bir çalışma yapmışsınız.Bizi gururlandırdınız Allah yolunuzu açık etsin" dedi.

Son Düzenlenme Salı, 27 Ağustos 2019 15:42

kaymakamlikmilliegitimkomekhastanekonyabb