BAŞKAN TUTAL'DAN ULAŞIM VE TEMİZLİK,FEN İŞLERİ, SEBELTAŞ VE İTFAİYE PERSONELİNE BAYRAM ZİYARETİ

BAŞKAN TUTALDAN ULAŞIM VE TEMİZLİKFEN İŞLERİ SEBELTAŞ VE İTFAİYE PERSONELİNE BAYRAM ZİYARETİ 2Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi  Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü , Sebeltaş A.Ş bünyesinde  kurulu olan beton santrali ve İtfaiye Personelini ziyaret  ederek bayramlarını kutladı.

Belediye çalışmalarının dışında fırsat buldukça personeliyle buluşarak sohbet eden, sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Başkan Tutal, personelle bayramlaşarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Amaçlarının vatandaşların talep ve isteklerine cevap vermek olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;’’ sizlerin özverili ve gayretli çalışmalarınız belediyemizin başarısıdır. Belediyecilik bir ekip işidir. Bugüne kadar yapılan tüm çalışmalarda sizlerin emeği, alın teri ve özverisi var. Bizler kurum olarak bir aile ve bir ekibiz. Yürüttüğümüz tüm çalışmaları, halkımızın istekleri doğrultusunda ve şehrimizin geleceği için yapıyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını bir an önce çözüme kavuşturmaktır.’’dedi.

Kurban tatili boyunca mesai kavramı gözetmeksizin  aralıksız çalışan  personele teşekkür eden Başkan Tutal;Sorumluluk duygusuyla, birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarımız birlik , beraberlik ve dayanışma içerisinde gerekli hizmetleri verdi. Bir aile anlayışı içinde daha fazla kenetlenerek, daha fazla birbirimize sahip çıkarak ve kurumumuzu koruyarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah birlik, beraberlik ve huzurumuzu bozmasın" şeklinde konuştu.

Başkan Tutal’ın kendilerine yaptığı ziyaretten memnun kaldıklarını ifade eden personel Başkan Tutal’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

kaymakamlikmilliegitimkomekhastanekonyabb