BAŞKAN ALTAY , SEYDİŞEHİR'İ ZİYARET ETTİ

1 2Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kendisini makamında ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Altay'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Tutal;"geçen dönemde Büyükşehir Belediyemizle birlikte uyumlu bir şekilde çalıştık. Allah'ın izni ile yine bu dönemde de yine aynı şekilde ekip olarak çalışacağız. Hükümetimiz, Konya Büyükşehir Belediyemiz ve Seydişehir Belediyemiz olarak bu seçimleri yüzümüzün akı ile sonuçlandırdık. Seydişehir'de ikinci dönemi AK Parti Belediyeciliği olarak devam ettiriyoruz. Bu güne kadar yaptığımız çalışmaları, yine birlikte yapacağız. Ben Sayın Başkanımıza Belediyemize teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe ziyaretlerine devam ettiklerini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay; Mehmet Tutal, önceki beş yılda yaptıkları ile kendini ispat etmiş, Seydişehirlilerin gönlünde taht kurmuş bir Belediye Başkanımız. Bu dönemde de yüksek bir oy oranı ile seçildi. İnşallah yeni Büyükşehir yasası ile birlikte 5 yıl boyunca koordineli bir şekilde sürdürdüğümüz bu çalışmaları bu beş yılda sürdürmeyi hedefliyoruz. Tüm Seydişehirlilere seçim süresince gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah beş yıl Seydişehir'in geleceği için çok daha güzel olacak "şeklinde konuştu.

kaymakamlikmilliegitimkomekhastanekonyabb