KADIN KOLLARI, BELEDİYE BAŞKANI TUTAL’I ZİYARET ETTİ

ak parti sehir 1 AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Semerci ve üyeleri, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Semerci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adaylığına yeniden aday gösterilmesine sevindiğini dile getirerek, Seydişehir için önemli projelere imza atıldığını ve bunun da Başkan Mehmet Tutal sayesinde gerçekleştiğini belirtti.

Başkan Tutal, ziyaretlerinden memnun olduğunu dile getirerek ‘‘Adaylığım açıklandığı günden bu yana gerek ilçe teşkilat yönetimi olsun, gerek kadın kolları olsun, gerek gençlik kolları olsun sizlerin çok yakın ilgi ve alakalarını gördüm. Seydişehir’e hizmet noktasında tek yürek, tek bilek olacağız. Gönülleri birlikte fethedeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun’’ dedi.

kaymakamlikmilliegitimkomekhastanekonyabb