SEYDİŞEHİRLİ GAZİLER’DEN BAŞKAN TUTAL’A ZİYARET

Gaziler 1Seydişehirli Türkiye Harp Malulü Gazileri, Başkan Tutal’ı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Kuvayı Milliye Mücahitler ve Gaziler Derneği Seydişehir Temsilcilcisi Emin Kara ve Seydişehir’de ikamet eden Türkiye Harp Malulü Gazileri, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek, Başkan Tutal’ın dolu dolu bir hizmet dönemi ile her daim gazilerin yanlarında olduklarını dile getirerek yeni bir dönemde aday gösterilmesini memnuniyetle karşıladıklarını ifade ettiler.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Türkiye Harp Malulü Gazilerin ziyaretlerinden memnun olduklarını dile getirerek, "Gaziler Onurumuz ve Gururumuzdur.” Dedi.

Gaziler ile bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Son Düzenlenme Perşembe, 31 Ocak 2019 12:21

kaymakamlikmilliegitimkomekhastanekonyabb