SANCAK MEHTERAN DERNEĞİNDEN BAŞKAN TUTAL’ A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

1 4Seydişehir Sancak Mehter Derneği Başkanı Ümit Demirci ve yönetimi üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Sancak Mehter Derneği Başkanı Ümit Demirci Başkan Tutal’a 2019 yerel seçimlerinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a görevde olduğu süreç içerisinde yaptığı çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Demirci;” Biz bundan önce olduğu gibi bundan sonrada ne zaman ilçemizde bize ihtiyaç duyulursa göreve hazırız. Şahsım ve ekibim adına Başkanıma bize göstermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim her zaman Başkanımızın bize vermiş olduğu görevde hazır olduğumuzu bilmesini isterim” dedi.

Bir ilçenin seviyesinin ölçülmesi için bu ilçedeki sivil toplum hareketlerinin önemli olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Elhamdülillah Seydişehir kültürel ve sanatsal faaliyetler noktasında adeta zirve yapmış durumda. Bunu yaparken ise bunların ne kadar yerli ve milli olduğuna bakmak lazım. Sosyal çalışmalardan biride sizlerin oluşturduğu bu ruh ve bu ekip.Mehter vurduğu zaman bu milletin evladı olan herkesin tüylerinin diken, diken olduğunu hepimiz gözlemliyoruz. Bu bir ihtiyaç aslında her ilçede, her yerleşkede olmalı.Bu boşluk  ilçemizde sizler tarafından doldurulmuş oldu. Yıllardır da hizmet ediyorsunuz. Ben bundan dolayı teşekkür ediyorum. Zaman zaman bizlerin hazırlamış olduğu programlarımızada eşlik ederek katılıyorsunuz” dedi.

Bir seçim arefesine girildiğini kaydeden Başkan Tutal;  görevde olduğumuz beş yıl içerisinde millete hizmet ettik her yönüyle.  Bu seçim arefesinin de ilçemize, partimize, şahsımıza, cumhur ittifakına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum “dedi.

kaymakamlikmilliegitimkomekhastanekonyabb